Welkom op het blog over mijn diabeteshulphond. Een diabeteshulphond alarmeert mensen met diabetes voor een naderende hypo of hyper. De meeste mensen met diabetes voelen dit zelf erg goed aan, maar niet iedereen. Sinds een jaar of 5 voel ik dit totaal niet meer of veel en veel te laat. Wat ik ook heb geprobeerd, mijn natuurlijke alarm voor hypo's en hypers is weg en blijft weg.
Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en bovendien zijn al die zware hypo's en hypers een aanslag op je lijf.
Gelukkig heb ik in 2009 kennis mogen maken met Stichting Paqo. Zij leiden o.a. diabeteshulphonden op. Echte life-savers!
Op dit blog kan je volgen wat Shaina en ik zoal meemaken.
Veel leesplezier.

dinsdag 20 augustus 2013

Vijf jaar geleden.....

Ruim vijf jaar geleden begon mijn zoektocht om uit de survival modus te komen. Op zoek naar veiligheid en leven.
En daar was Stichting Paqo.......
En daar was Nancy.....
En toen kwam Shendor......

Ik heb in deze periode ook een blog bijgehouden. Door een verhuizing van web-log.nl naar wordpress, leek dit blog verloren gegaan, maar gelukkig is het toch uit een oude digitale verhuisdoos gekomen en staat het eerste blog over (toen nog) hypohond weer online.

Veel herinneringen, groei, emoties en trots zijn terug te lezen op

http://hypohond.wordpress.com/
Mooi om te lezen hoe alle puzzelstukjes hebben geleid tot waar we nu staan. Wat hebben we veel geleerd! Hoe het kan zijn, hoe het niet moet, dat er nog zoveel kennis niet ontdekt is......
Nog een dikke dankjewel voor Nancy, zonder haar super kennis en toewijding (voor mens én hond) waren de diabetes hulphonden waarschijnlijk ongelukkige "hypohonden". Dank je wel Nancy dat je heel wat jaartjes je idee om hebt gezet naar werkelijkheid en dat je vast bent blijven houden aan je ideeën! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten